Officiële berichtgeving samenwerking KNHS en Hippique Promotions

Nieuwsbrief KNHS

Adverteren
Sinds 1 oktober verzorgt Hippique Promotions de sponsorwerving en advertentieverkoop voor de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS).
Voor de KNHS zijn wij op zoek naar actieve partners die goed aansluiten op de wensen en behoeften van de leden van de KNHS.
Nederland is uitermate succesvol in de paardensport. Zo zijn we momenteel regerend wereldkampioen springen en is de paardensport één van de medaillemotors van de Olympische Spelen.
In een mondiaal speelveld met meer dan 74 landen is dat een geweldige prestatie. En de paardensport in Nederland is groot.
Meer dan een miljoen mensen zijn geïnteresseerd in paardrijden, waarvan een half miljoen de sport regelmatig beoefend. Hiervan zijn 160.000 mensen aangesloten bij de KNHS.
De KNHS acteert in een florerende sector met een omzet van meer dan 1,5 miljard per jaar en bedient daarmee een markt met een interessante en hoogwaardige doelgroep.
Wilt u meer informatie of een op maat gemaakt voorstel? Bel ons op 06 1805 1805 of mail harm@hippique-promotions.com voor het maken van een afspraak.
https://www.knhs.nl/adverteren